top of page

Ristede pekannøtter!



Nydelige dekan nøtter som er rike på antioksidanter og sunt fett. En perfekt liten treat hvis en en har lyst på noe godt. Ved å riste de i deilige krydder blir de ekstra smakfulle og gode.


Du trenger følgende:


5 dl pekan nøtter

Ca 1 dl marple sirup

1 ts malt kanel

0,5 ts malt ingefær

1 ts malt kardemomme


Slik gjør du:


Forvarm komfyren til 170 grader.


Legg nøttene i en bolle og bland i sirupen. Tilsett krydderet og bland godt.

Spre nøtteblandinger utover en bakepapir kledd stekeplate. De bakes så i 10 - 15 minutter. Rør rundt i nøttene hver 5 minutt. Gjør dette til de har blitt siste og sirup og krydder er absorbert.


La de avkjøles helt før du spiser av de. Oppbevares i en glasskrukke med lokk.



Siste innlegg

Se alle
Glutenfri og sukkerfri eplekake!

Det er høst og det bugner av norske epler om dagen. Så mye godt man kan lage av epler, og eplekake er en favoritt hos mange. Jeg har i...

 
 
 

1 Comment


Mette Brennelien
May 05, 2021

Hei Wenche.Jeg vil veldig gjerne være med på dette.Har dessverre fått noen kg for mye og trenger å ta meg selv i nakken og når man er med i et team er det enklere å få det til.Sunn god næringsrik mat er en solid vinner og jeg vet dette er ditt felt og dette kan du 💚

Like
bottom of page